Comvac

Ik zoek een bedrijf

Jij woont in Utrecht en jij bent op zoek naar een bedrijf bij jou om de hoek. Jij wilt namelijk een website laten maken. De kans is groot dat jij bij het zoeken naar een ICT bedrijf gebruik maakt van een zoekmachine. Jij toetst bij de zoekmachine de woorden ‘website laten maken’ en ‘Utrecht’ in. Vervolgens worden er vele pagina’s met links naar websites van bedrijven weergeven. Jij klikt op verschillende links van de eerste 2 pagina’s en jij vindt na 20 minuten zoeken een bedrijf.

Vindbaar zijn als bedrijf

Jij bent ondernemer en hebt een ICT bedrijf en bent gevestigd in Utrecht. Jouw bedrijf maakt apps, webapplicaties, webshops, bedrijfsfoto’s en video’s met behulp van een drone. Klanten kunnen jouw bedrijf vinden via jouw Facebook pagina en website en jij hebt investeert niet in zoekmachine optimalisatie (SEO), Google (SEA) en Facebook Advertising. Hoe weet een potentiële klant in Utrecht, dat jouw bedrijf, dat 400 meter verderop gevestigd is, kan helpen in het maken van een website?

Comvac zoekt voor jou!

Jij als bedrijf wilt snel en gemakkelijk gevonden worden en jouw potentiële klanten willen jou snel en gemakkelijk kunnen vinden. Hoe? Comvac! Comvac is een webapplicatie, vrij van reclamebanners, die klanten en bedrijven helpt om elkaar snel en gemakkelijk regionaal te vinden! Dit doet Comvac door gebruik te maken van de Comvac Bedrijfsactiviteiten Zoeker. Met de CBZ worden alle aangemelde bedrijven gezocht en weergegeven op basis van gekoppelde en voorgedefinieerde bedrijfsactiviteiten.

Hoe werkt Comvac voor bedrijven

Jij als ICT bedrijf in Utrecht maakt een gratis Comvac bedrijfsaccount aan en koppelt 1 bedrijfsactiviteit, bijvoorbeeld ‘een website/applicatie laten ontwikkelen’. Na aanmelding en koppeling is jouw ICT bedrijf in Utrecht direct vindbaar in een zoekstraal van 10 km rondom jouw vestigingsadres op ‘een website/applicatie laten ontwikkelen’. Gratis? Yep!

Comvac biedt alle bedrijven in Nederland een gratis bedrijfsaccount aan, inclusief:

  • vindbaar zijn in een straal van 10 km rondom jouw bedrijf | GRATIS |
  • koppeling van 2 contactgegevens | GRATIS |
  • koppeling van een bedrijfslogo | GRATIS |
  • koppeling 1 bedrijfsactiviteit/dienst | GRATIS |
  • overige diensten zijn te vinden via jouw Comvac bedrijfsaccount.

Hoe werkt Comvac voor bezoekers

Jij vult op Comvac een plaats in, bijvoorbeeld Utrecht, en zoekt een ICT bedrijf in de buurt die een website kan maken. Jij klikt op ‘een website/applicatie laten ontwikkelen’. De Comvac Bedrijfsactiviteiten Zoeker zet deze informatie om in markers. Jij krijgt vervolgens alle aangemelde bedrijven, die de activiteit ‘een website/applicatie laten ontwikkelen’ hebben gekoppeld, als marker te zien op een kaart in een straal van 10 km rondom Utrecht. Jij hoeft nu alleen nog op een marker te klikken, 1 van de contactgegevens aan te klikken en jij hebt je ICT bedrijf in de buurt gevonden.

Tips en suggesties

Heb jij als bezoeker of als ondernemer nog tips voor verbetering, mis jij een bedrijfsactiviteit, of heb jij vragen? Stuur ons dan een e-mail.

Hartelijke groet en dank voor jouw bezoek!

Erik Blaauw
06-30978641
info@comvac.nl

Comvac is een webapplicatie van Erik Blaauw Solutions. Erik Blaauw Solutions staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69289174 en is gevestigd aan Heisteeg 10, 5251 K.K. te Vlijmen. De naam Comvac is een samenstelling van Com en Vac, waarbij Com staat voor Companies en Vac staat voor Vacatures. Download hier de algemene voorwaarden en het privacy beleid:

Algemene voorwaarden   Privacy beleid