Comvac.nl – Zoekt voor jou!

Erik Blaauw Solutions is een bedrijf dat zich specialiseert in het verbinden van ondernemers met klanten en klanten met ondernemers.

Onze missie

Het snel en eenvoudig (regionaal) verbinden van ondernemers met klanten en klanten met ondernemers zonder tussenkomst van search engine optimization (SEO), search engine advertising (SEA) en een zoekmachine.

Comvac Zoekwoord Zoeker (CZZ)

Erik Blaauw Solutions heeft het platform comvac.nl ontwikkelt dat gebruik maakt van vooraf gedefinieerde zoekwoorden. Een ondernemer koppelt een zoekwoord aan zijn bedrijfsaccount, een bezoeker van comvac.nl zoekt een ondernemer door te kikken op een vooraf gedefinieerd zoekwoord. De bezoeker van comvac.nl klikt op een marker en vindt zo snel en eenvoudig een ondernemer zonder gebruik te maken van SEO, SEA en een zoekmachine. Comvac – zoekt voor jou!

Mist u specifieke zoekwoorden?

Mis jij specifieke zoekwoorden op het platform Comvac.nl? Meld dit aan ons! Wij kunnen nieuwe zoekwoorden eenvoudig en kosteloos aan het platform comvac.nl toevoegen.

Op aanvraag - Comvac Plak Reclamelijsten (ComvacPR)

Erik Blaauw Solutions heeft een nieuwe manier van reclame maken ontwikkelt in de vorm van Comvac Plak Reclamelijsten (ComvacPR). Met Comvac Plak Reclamelijsten (ComvacPR) kan iedereen snel en eenvoudig reclame zelf maken.

De voordelen van ComvacPR

  • ComvacPR is een goedkope manier van reclame maken;
  • ComvacPR is eenvoudig zelf te monteren met behulp van zuignappen.
  • ComvacPR is eenvoudig zelf te verwijderen.
  • De inhoud van ComvacPR is eenvoudig en kosteloos zelf te verwisselen.
  • ComvacPR is flexibel in gebruik (bijv. voor- of achterruit van een auto, raam winkel).
  • Eenvoudig en flexibel adverteren op verschillende locaties (file, supermarkt, parkeergarage, bouwwinkel, ect).

Heeft u vragen over de Comvac Plak Reclamelijsten?
Stuur ons dan vrijblijvend een e-mail!

Hartelijk groet en dank voor jouw bezoek!

- team Comvac.nl -
06-30978641
info@comvac.nl

Comvac is een webapplicatie van Erik Blaauw Solutions. Erik Blaauw Solutions staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69289174 en is gevestigd aan Heisteeg 10, 5251 K.K. te Vlijmen. Download hier de algemene voorwaarden en ons privacybeleid:

Algemene voorwaarden   Privacy beleid